+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Casa Italia Bewertungen

Hotelbewertung

80%
Sehr gut

von 9 Bewertungen

  • Personal

    81%
  • Sauberkeit

    78%
  • Ausstattung

    84%
  • Komfort

    72%
  • Preis-Leistungverhältnis

    82%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit älteren Kindern
  • Älteres Paar
  • Junges Paar
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 7.2.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 9.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 7.2.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10
Casa Italia hat auf diese Bewertung geantwortet.
Mockrát děkujeme za kladné hodnocení

Anonym

Einzelreisender, 13.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
93 %
  • Prima, cisto, vlídne zacházení, zapomneli jsme u vás deštník ale stejně nepršelo.

  • Bál jsem se toho zeleného baziliska nad postelí.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Casa Italia hat auf diese Bewertung geantwortet.
Dobrý den,
mockrát děkujeme za milé hodnocení. Co se týče baziliška, rozesmál jste mě :-D Ale chápu, že je malba trochu děsivá. Deštník tu máme na recepci, můžete se pro něj kdykoli stavit v otevírací době.
Přeji krásný den a víkend,
Michaela - recepce

Anonym

Einzelreisender, 10.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Zaplatili jsme pokoj pro 3 lidi, měli jsme pokoj pro 2. Očekávala jsem slevu, protože když jsem to týden předtím chtěla vyměnit za pokoj pro 2, tak to nebylo možné. Na místě to najednou šlo, nicméně cena nám zůstala stejné. Doklad o zaplacení žádný.

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
2
Cena/kvalita
2
Casa Italia hat auf diese Bewertung geantwortet.
Dobrý den,
o žádné žádosti o změnu pokoje nevím. Žádná nám nepřišla ani mailem ani sms ani nám nikdo nevolal. Nevím tedy, o čem mluvíte. Jak vidíte, býval by to vůbec nebyl problém. Nicméně co se týče změny pokoje - jak se říká pro dobrotu na žebrotu! Vzhledem k tomu, že jste vyžadovala check-in před stanovenou dobou, snažila jsem se Vám vyhovět. Check-in je vždy od 14:00 a Vy jste přišla cca v 11:00. Jeden apartmán už byl nachystán a proto jste dostala daný apartmán vzhledem k tomu, že jste byly nakonec 2. Turistickou taxu jste platily jen za 2 osoby, takže sleva v podstatě byla. Navíc kdybyste šla do jakéhokoli jiného hotelu (a mluvím z vlastní a rodinné zkušenosti), měla byste s brzkým check-inem prostě smůlu a nebo byste musela připlatit za extra službu. Já se Vám snažila mile vyhovět a našla jsem pro Vás hned řešení! Nicméně jak říkám - žádnou žádost jsem nedostala. Kdybyste hlásila změnu velikosti pokoje nejméně 2 dny předem, nebyl by v tom problém a cena by se změnila. Ale rozmyslení na poslední chvíli bohužel naše residence neuznává. To by pak mohl dělat každý a byl by tu totální chaos. A jak říkám - zkuste si zajet třeba do Krkonoš a dřívější check-in prostě nedostanete a ještě na Vás budou nepříjemní. O potvrzení o zaplacení si stačilo říci. Většinou to klienti nevyžadují a já sama od pohledu nepoznám, jestli to potřebujete jako doklad k proplacení od firmy. Vaše kolegyně, která byla na druhém apartmánu si o potvrzení řekla a ihned jsem jí ho vystavila.
Přeji hezký den
Michaela - recepce

Anonym

Gruppe von Freunden, 8.8.2016

Liverpool Spojené království

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Really enjoyed my stay at Casa Italia, although I was only there a few days I found the staff especially helpful. No complaints whatsoever.

  • Nothing

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Casa Italia hat auf diese Bewertung geantwortet.
Thank you very much Roy, I am really happy that you liked to stay here :-) And I hope you will like to come back in the future.
Have a nice day
Michaela - reception

Miloslav Strycek

Einzelreisender, 3.8.2016

Olomouc Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Prostornost apartmanu

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Casa Italia hat auf diese Bewertung geantwortet.
Mockrát děkujeme za milé hodnocení
Michaela - recepce

Tomáš

Gruppe von Freunden, 5.11.2011

Česká republika

  • Gesamtbewertung
56 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
5
Čistota
4
Komfort
5
Cena/kvalita
6

- Králová

Familie mit kleinen Kindern, 28.9.2011

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • S ubytováním jsme byli spokojeni. Hotel je čistý, pobyt v něm příjemný, stejně jako personál. Stylové zařízení. Na chvíli jsme byli v Itálii. Líbilo se nám.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.