+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Casa Italia Recenzje

Ocena hotelu

78%
Dobrze

by 8 reviews

  • Personel

    79%
  • Czystość

    80%
  • Wyposażenie

    81%
  • Komfort

    69%
  • Cena

    80%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • para
  • dorośli
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 9.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.2.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10
Casa Italia replied to this review.
Mockrát děkujeme za kladné hodnocení

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
93 %
  • Prima, cisto, vlídne zacházení, zapomneli jsme u vás deštník ale stejně nepršelo.

  • Bál jsem se toho zeleného baziliska nad postelí.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Casa Italia replied to this review.
Dobrý den,
mockrát děkujeme za milé hodnocení. Co se týče baziliška, rozesmál jste mě :-D Ale chápu, že je malba trochu děsivá. Deštník tu máme na recepci, můžete se pro něj kdykoli stavit v otevírací době.
Přeji krásný den a víkend,
Michaela - recepce

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 10.9.2016

Čeština

  • Cena ogólna
60 %
  • Zaplatili jsme pokoj pro 3 lidi, měli jsme pokoj pro 2. Očekávala jsem slevu, protože když jsem to týden předtím chtěla vyměnit za pokoj pro 2, tak to nebylo možné. Na místě to najednou šlo, nicméně cena nám zůstala stejné. Doklad o zaplacení žádný.

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
2
Cena/kvalita
2
Casa Italia replied to this review.
Dobrý den,
o žádné žádosti o změnu pokoje nevím. Žádná nám nepřišla ani mailem ani sms ani nám nikdo nevolal. Nevím tedy, o čem mluvíte. Jak vidíte, býval by to vůbec nebyl problém. Nicméně co se týče změny pokoje - jak se říká pro dobrotu na žebrotu! Vzhledem k tomu, že jste vyžadovala check-in před stanovenou dobou, snažila jsem se Vám vyhovět. Check-in je vždy od 14:00 a Vy jste přišla cca v 11:00. Jeden apartmán už byl nachystán a proto jste dostala daný apartmán vzhledem k tomu, že jste byly nakonec 2. Turistickou taxu jste platily jen za 2 osoby, takže sleva v podstatě byla. Navíc kdybyste šla do jakéhokoli jiného hotelu (a mluvím z vlastní a rodinné zkušenosti), měla byste s brzkým check-inem prostě smůlu a nebo byste musela připlatit za extra službu. Já se Vám snažila mile vyhovět a našla jsem pro Vás hned řešení! Nicméně jak říkám - žádnou žádost jsem nedostala. Kdybyste hlásila změnu velikosti pokoje nejméně 2 dny předem, nebyl by v tom problém a cena by se změnila. Ale rozmyslení na poslední chvíli bohužel naše residence neuznává. To by pak mohl dělat každý a byl by tu totální chaos. A jak říkám - zkuste si zajet třeba do Krkonoš a dřívější check-in prostě nedostanete a ještě na Vás budou nepříjemní. O potvrzení o zaplacení si stačilo říci. Většinou to klienti nevyžadují a já sama od pohledu nepoznám, jestli to potřebujete jako doklad k proplacení od firmy. Vaše kolegyně, která byla na druhém apartmánu si o potvrzení řekla a ihned jsem jí ho vystavila.
Přeji hezký den
Michaela - recepce

Anonim

grupa przyjaciół, 8.8.2016

Liverpool Spojené království

  • Cena ogólna
88 %
  • Really enjoyed my stay at Casa Italia, although I was only there a few days I found the staff especially helpful. No complaints whatsoever.

  • Nothing

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Casa Italia replied to this review.
Thank you very much Roy, I am really happy that you liked to stay here :-) And I hope you will like to come back in the future.
Have a nice day
Michaela - reception

Miloslav Strycek

podróżujący w pojedynkę, 3.8.2016

Olomouc Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Prostornost apartmanu

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Casa Italia replied to this review.
Mockrát děkujeme za milé hodnocení
Michaela - recepce

Tomáš

grupa przyjaciół, 5.11.2011

Česká republika

  • Cena ogólna
56 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
5
Čistota
4
Komfort
5
Cena/kvalita
6

- Králová

rodzina z małym dzieckiem, 28.9.2011

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • S ubytováním jsme byli spokojeni. Hotel je čistý, pobyt v něm příjemný, stejně jako personál. Stylové zařízení. Na chvíli jsme byli v Itálii. Líbilo se nám.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.