+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Casa Italia Recenze

Hodnocení hotelu

74%
Dobré

dle 9 recenzí

  • Personál

    84%
  • Čistota

    72%
  • Vybavení

    81%
  • Pohodlí

    61%
  • Poměr cena/kvalita

    70%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
  • dospělý pár
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 7.2.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 13.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
93 %
  • Prima, cisto, vlídne zacházení, zapomneli jsme u vás deštník ale stejně nepršelo.

  • Bál jsem se toho zeleného baziliska nad postelí.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Casa Italia odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
mockrát děkujeme za milé hodnocení. Co se týče baziliška, rozesmál jste mě :-D Ale chápu, že je malba trochu děsivá. Deštník tu máme na recepci, můžete se pro něj kdykoli stavit v otevírací době.
Přeji krásný den a víkend,
Michaela - recepce

Anonym

jednotlivec, 10.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Zaplatili jsme pokoj pro 3 lidi, měli jsme pokoj pro 2. Očekávala jsem slevu, protože když jsem to týden předtím chtěla vyměnit za pokoj pro 2, tak to nebylo možné. Na místě to najednou šlo, nicméně cena nám zůstala stejné. Doklad o zaplacení žádný.

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
2
Cena/kvalita
2
Casa Italia odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
o žádné žádosti o změnu pokoje nevím. Žádná nám nepřišla ani mailem ani sms ani nám nikdo nevolal. Nevím tedy, o čem mluvíte. Jak vidíte, býval by to vůbec nebyl problém. Nicméně co se týče změny pokoje - jak se říká pro dobrotu na žebrotu! Vzhledem k tomu, že jste vyžadovala check-in před stanovenou dobou, snažila jsem se Vám vyhovět. Check-in je vždy od 14:00 a Vy jste přišla cca v 11:00. Jeden apartmán už byl nachystán a proto jste dostala daný apartmán vzhledem k tomu, že jste byly nakonec 2. Turistickou taxu jste platily jen za 2 osoby, takže sleva v podstatě byla. Navíc kdybyste šla do jakéhokoli jiného hotelu (a mluvím z vlastní a rodinné zkušenosti), měla byste s brzkým check-inem prostě smůlu a nebo byste musela připlatit za extra službu. Já se Vám snažila mile vyhovět a našla jsem pro Vás hned řešení! Nicméně jak říkám - žádnou žádost jsem nedostala. Kdybyste hlásila změnu velikosti pokoje nejméně 2 dny předem, nebyl by v tom problém a cena by se změnila. Ale rozmyslení na poslední chvíli bohužel naše residence neuznává. To by pak mohl dělat každý a byl by tu totální chaos. A jak říkám - zkuste si zajet třeba do Krkonoš a dřívější check-in prostě nedostanete a ještě na Vás budou nepříjemní. O potvrzení o zaplacení si stačilo říci. Většinou to klienti nevyžadují a já sama od pohledu nepoznám, jestli to potřebujete jako doklad k proplacení od firmy. Vaše kolegyně, která byla na druhém apartmánu si o potvrzení řekla a ihned jsem jí ho vystavila.
Přeji hezký den
Michaela - recepce

Anonym

skupina přátel, 8.8.2016

Liverpool Spojené království

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Really enjoyed my stay at Casa Italia, although I was only there a few days I found the staff especially helpful. No complaints whatsoever.

  • Nothing

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Casa Italia odpověděl na tuto recenzi.
Thank you very much Roy, I am really happy that you liked to stay here :-) And I hope you will like to come back in the future.
Have a nice day
Michaela - reception

Miloslav Strycek

jednotlivec, 3.8.2016

Olomouc Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Prostornost apartmanu

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Casa Italia odpověděl na tuto recenzi.
Mockrát děkujeme za milé hodnocení
Michaela - recepce

Petra

mladý pár, 17.9.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Velmi kladne hodnotim polohu Casa Italia - blizkost centra, blizkost metro zastavky Krizikova, velmi mily a ochotny personal, apartmany boli velmi dobre udrziavane a prakticke, vyhodna cena.

  • Zaporne hodnotim nizke stropy v spalnovej casti a sposob platby kartou - pokial sa neplati v hotovosti, cena sa zo 150€ navysila na 156,67€. Toto by malo byt urcite uvedene na stranke pripadne pri potvrdeni rezervacie.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Dancul

rodina s malými dětmi, 17.7.2012

Slovensko

  • Celkové hodnocení
42 %
  • Personal: velmi ochotny, ochotne nam vymenil apartman a prvy vecer prisli ochotne vystriekat mravce v kuchyni, ale to bolo iba docasne riesenie. Z povodnych 5 planovanych noci bola iba 1 (nielen kvoli mravcom, ale celkovo, vid zaporne hodnotenie). Ubytovanie sme reklamovali, bez problemov suhlasili s vratenim penazi za zvysne 4 noci. Slubili, ze peniaze poslu co najskor. Sluzby: Ranajky sme mali v cene ubytovania a moze byt prijemne ich dostat servirovane az na izbu v case, v akom si sami stanovite, ale na tie sme nepockali, lebo sme sa hned rano ponahlali riesit problem s ubytovanim. Moznost parkovania vo dvore, ale maly priestor na tolko aut.

  • Cistota: Apartman Luna, ktory sme dostali ako prvy, sice pekne zariadeny, ale sprchovy kut = miestnost s rozmermi asi 1x1 meter, kde je umyvadlo a hadica od sprchy. Kachlicky v sprche na zemi plesnive. Poziadali sme o vymenu apartmanu. Apartman Tranquillo, bol na prvy pohlad OK, ale vecer po navrate z mesta sme na kuchynskej linke zbadali lezuce mravce. V kupelni bola tiez pliesen, hoci mensia ako v Lune. Po vacsom rozhliadnuti sa sme zistili, ze izba je dlhsi cas neupratovana, neudrziavana, boli pavuciny, spina v rohoch a pouzite vatove tycinky za postelou. O spinavej neumytej dlazke ani nehovorim, dieta sa tam absolutne neda pustit dole na zem bez topanok a ked by chcelo liezt po styroch, tak len na posteli. Parkovanie: Priestor pre cca tri auta, dalsie, ked pridu neskor, su za nimi a zahataju tie, ktore prisli skor. Kluciky od auta sa nechavaju na recepcii, aby vam mohli vyparkovat auto, ked majitelia zahatanych aut chcu vyjst. Pomer cena/kvalita: Za priblizne rovnaku cenu sa da v Prahe najst cistejsie a komfortnejsie ubytovanie. Parkovanie 10 eur na den je sice lacnejsie ako vo verejnych garazach, ale za tych podmienok, za akych sa parkuje v tomto apartmanovom dome, je to podla mna dost. Co sa tyka nasej reklamacie, peniaze vratili, ale napriek slubom, ze to bude co najskor, poslali to az po 2-tyzdnoch a 3 urgenciach. Odporucanie: Vhodne pre mlade pary nenarocne na cistotu a komfort, ktore si chcu vyskusat taliansky styl byvania (verim, ze v domacnostiach v Taliansku je ovela cistejsie). Nevhodne pre rodiny s malymi detmi, kde su zvysene naroky na cistotu a hygienu.

Personál
9
Služby
6
Čistota
1
Komfort
2
Cena/kvalita
3

Tomáš

skupina přátel, 5.11.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
5
Čistota
4
Komfort
5
Cena/kvalita
6

- Králová

rodina s malými dětmi, 28.9.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • S ubytováním jsme byli spokojeni. Hotel je čistý, pobyt v něm příjemný, stejně jako personál. Stylové zařízení. Na chvíli jsme byli v Itálii. Líbilo se nám.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.